Disclaimer

Handelsonderneming g ten cate (Kamer van Koophandel, Eindhoven: 78764076), verleent u hierbij toegang tot www.goedkopefrisdrankdeals.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Goedkopefrisdrankdeals behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op deze website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Goedkopefrisdrankdeals .

Beperkte aansprakelijkheid
Goedkopefrisdrankdeals spant zich in om de inhoud van www.goedkopefrisdrankdeals.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.goedkopefrisdrankdeals.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Goedkopefrisdrankdeals. In het bijzonder zijn alle prijzen op www.goedkopefrisdrankdeals.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen (zoals beelden, logo en teksten) liggen bij Goedkopefrisdrankdeals. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Goedkopefrisdrankdeals, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. Indien schending van het auteursrecht geconstateerd wordt, volgt een financiële consequentie.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Wij bezorgen in een straal van 60 km vanuit Hoogeveen geheel gratis:

Onze bezorgdagen zijn Dinsdag t/m Zaterdag

Woont u buiten deze grens van 60 km, neemt u dan even contact met ons op.

© 2021 - 2023 goedkopefrisdrankdeals.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel